Uitslag masterwedstrijd 27 september in Best

Zondag 27 september werd er op drie plaatsen gezwommen. De masters openden het seizoen in Best.

Arno van Os (40+) was het meest succesvol. Hij verbeterde zijn pr en masterrecord op de 25 vrij, en behaalde daarmee tevens een nieuw clubrecord. Hij behaalde een 5e plaats in zijn leeftijdscategorie. Ook op de 25 school was er een nieuw clubrecord; op deze afstand werd hij derde. Een zesde plaats was er op de 50 vrij, waarbij hij wederom een masterrecord zwom. Op de 100 school werd hij derde na een onderling duel met Sandra Schellekens, maar die strijd leverde geen pr op.

Op de 200 vrij verbeterde Sandra Schellekens haar persoonlijke record uit 2006 met 0.23 seconden. Ze werd daarmee 2e in de categorie 20+. Ondanks het verloren duel (tegen Arno) op de 100 school, werd ze wel 1e bij de jongste masters. Diezelfde plaats was er ook op de 25 vrij, waarbij ze net als Arno een clubrecord zwom. Op de 50 vrij tenslote was er een derde plaats.

De derde zwemmer was Marios vd Bersselaar. Hij werd eerste op zowel de 25 als de 100 school bij de masters 55+. Op de 25 meter ging dat in een nieuw masterrecord.

Uitslag Neptunus '58

Tussenstand Zuidelijke Cirkel


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'